Coronavirus Information på dansk / Information in English

Fakta om fjernundervisning – Københavns Universitet

ePRAXIS > Fakta om fjernundervis...

Fakta om fjernundervisning

Det mener studerende om fjernundervisning

ePRAXIS har spurgt nogle fjernstuderende om, hvorfor de har valgt fjernundervisning. Hvad synes de om undervisningsformen og de e-redskaber, de er blevet præsenteret for i undervisningen. 

 

"Det er perfekt i en travl hverdag langt fra studiestedet at kunne få undervisning og tjekke feedback på ens opgaver via nettet, når man vil - på alle tider af døgnet."

Solveig Ståhl-Nielsen

Solveig Ståhl-Nielsen. Foto: Privat.
 
Alis Joná Højsted
 

"Formen er super. Det er helt fantastisk at bo i et andet land end Danmark og dog kunne være studerende på KU. Og Connect-møderne samler holdet, så man føler sig som en helhed på trods af afstanden."

Alis Joná Højsted 

 
 

"Med den rette entusiasme fra studerende og undervisere giver de elektroniske hjælpemidler, der findes i fjernundervisningen, den samme hold-ånd, som man kender fra fysiske læringsrum."

Poul Toft Frederiksen 

Poul Toft Frederiksen. Foto: Privat.
 
Sarah L. Rothmann. Foto: Privat.
 
 

"Gennem mit job i Udenrigsministeriet, er jeg ofte udsendt forskellige steder på kloden. Studieforløbet er idéelt -det kan sammensættes, når man har tid til det, hvorhenne man end måtte befinde sig."

Sarah L. Rothmann 

 

"Fjernundervisning er det perfekte valg, når man har en travl og ufleksibel hverdag, men gerne vil lære nyt. Undervisningen kan indpasses lige netop dér, hvor man har tid."

Maria Christina Frantzoulis

Maria Christina Frantzoulis. Foto: Privat.
 
   

"Kontakten via Absalon, og især Connect-møderne giver direkte kontakt med lærerkræfterne og inspiration fra medstuderende frem for at sidde isoleret og kæmpe med stoffet."

Benedikte Hedegaard Pedersen 

"Formen egner sig specielt godt til sprogfag med grammatiske opgaver og lydøvelser på nettet. Det er fremragende også at have et forum, hvor vi kunne stille spørgsmål, både af faglig og praktisk art."

Inger Larsen

 

Inger Larsen. Foto: Privat.
 
Karen Lildholdt. Foto: Privat.
 

"Tre gode venner her fra Sønder-jylland inspirerede mig til at genopfriske mit efterhånden rustne latin via fjernundervisning på KU. Det har været rigtig godt."

Karen Lildholdt